Meld je nu aan voor het
vierde seizoen!

Hou je van spellen als Wie is de Mol?, De Verraders en The Big Escape? Dan is deze oproep zéker interessant voor jou! Want in de zomer van 2024 is het weer zover: dan wordt het alweer het vierde seizoen van ENIGMA opgenomen. En jij kunt deel uitmaken van dat seizoen! 

Aanmelden is nu mogelijk, mits je 18 jaar of ouder bent. (Ben je bijna 18 jaar wanneer de opnames plaatsvinden, dan mag je ook een e-mail sturen.) Tijdens dit 11-daagse avontuur is je grootste zorg om je positie in het spel te waarborgen en je duopartner op tijd te achterhalen, want voor eten, drinken en verblijf wordt uiteraard gezorgd. Kortom: een bijzondere ervaring die je absoluut niet wil missen! 

Wil je (spoilervrij) weten hoe de kandidaten van seizoen 2 hun deelname hebben ervaren? Ze vertellen het je zelf:

Aanvullende informatie

 • Datum: 31 juli t/m 10 augustus 2023
 • Locatie: Ergens in Nederland
 • Kosten: €380,- oftewel slechts €34,55 per dag (gespreid betalen in overleg mogelijk): Daarvan wordt de verblijfplaats betaald, maar ook ontbijt, lunch, diner, drinken en meer dan voldoende lekkere én gezonde tussendoortjes. En niet te vergeten: ook de opdrachten worden hiermee gefinancierd, zodat we je een nog toffere ervaring kunnen bieden. Een compleet verzorgde reis dus, waarbij jij alleen maar hoeft te genieten. Wel zo fijn toch? 😉

  Mocht er uiteindelijk minder zijn uitgegeven dan we vooraf begroot hadden, dan ontvang je uiteraard ook een deel van je deelnamegeld terug. 

 • Er is een alternatief programma voor afgevallen kandidaten. Dat betekent dat je sowieso niet naar huis hoeft wanneer je het spel hebt verlaten. Dit alternatieve programma bevat eveneens spannende spellen, maar dan zonder het risico dat je afvalt! 

Er volgt altijd een online en informeel kennismakingsgesprek na een aanmelding. 

Aanmelden

  Ben je beschikbaar in de zomer van 2024 (exacte data volgen nog)?

  Ben je bereid €380,- deelnamegeld te betalen?

  Ga je ermee akkoord dat we bovenstaande gegevens opslaan?

  © &VERDER Media / ENIGMA 2013-2023