Sponsoring

ENIGMA is een project dat volledig op non-profitbasis wordt verwezenlijkt. Dat betekent dat al het geld dat we ontvangen, gebruikt wordt voor de realisatie van de seizoenen. De organisatie bestaat dan ook volledig uit vrijwilligers. Om een zo goed mogelijk resultaat neer te kunnen zetten, maken we veelvuldig gebruik van sponsoren. 

Sponsoring wordt dan ook gebruikt om bijvoorbeeld locaties voor verblijf en opdrachten te kunnen regelen, speciale materialen die gebruikt worden tijdens het seizoen of simpelweg sponsoring van eten en drinken tijdens de opnameperiode. Dit hoeft overigens niet per se materiële sponsoring te zijn; ook financieel staan we te springen om een bijdrage! 

Deze sponsoren hebben bijgedragen aan de totstandkoming van het tweede seizoen van ENIGMA: BredaNu, Albert Heijn Rijen, De Nieuwe Veste Breda, hoenenenvandooren, Café Parkzicht Breda, Green Vinyl Breda, Double C, Beks Administraties & Advies, De Ballonnenconcurrent en Tape-Deal.com

304907982_522975026497174_8185292527315924003_n

Voor wat, hoort wat!

Besluit je ENIGMA (commercieel of particulier) te sponsoren? Dan staat daar natuurlijk ook wat tegenover. Doorgaans benoemen we alle sponsoren direct aan het begin van één of meerdere afleveringen in beeld én geluid. Daarnaast zullen we jou als sponsor benoemen in het dankwoord in de videobeschrijving onder de afleveringen. 

Natuurlijk bekijken we iedere sponsoring afzonderlijk en kijken we samen met jou wat we aan kunnen bieden. Schroom dus zeker niet om je eventuele voorstellen daarvoor op tafel te gooien!

Contact

Wil je ENIGMA sponsoren? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren!

    © &VERDER Media / ENIGMA 2013-2023